Home » Ervaringen

Ervaringen

hieronder de meest recente 

Ik kamp al jaren met fibromyalgie. Met plezier reis ik iedere keer weer naar Winschoten. Het geeft me zoveel levenskwaliteit terug.  En voorts vind ik het er altijd super gezellig. Daarnaast is er iedere keer wel weer een tip of onderwerp waar ik iets mee kan. Gerda is volop bezig met ontwikkeling en nu weer een specifieke opleiding met voeding.  En dat merk je.  Er is altijd wel weer een ' wist je dit'.  Mooi om mee te krijgen.  Voorts een super vrouw!  Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Marlies

 

Al jaren heb ik fibromyalgie.  Door de APS behandelingen heb ik veel meer energie en beduidend minder pijn.  Mijn levenskwaliteit is in positieve zin erg verandert.

Jannie W

 

De reumatoloog vertelde dat ik fibromyalgie had. Ik moest er maar mee leren leven. Via een kennis ben ik bij de praktijk van Gerda gekomen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er ontzettend veel baat bij heb. De fibromyalgie gaat niet weg, doch de klachten zijn stukken minder geworden.

Maartje 

 

Carpaal tunnel syndrrom

1 van mijn hobby's is muziek maken. In mijn rechter pols ontstond pijn. De huisarts vertelde dat ik een carapaal tunnelsyndroom had en geopereerd moest worden. Daar zag ik erg tegen op. Via een vriendin hoorde ik van APS therapie. Na 2 behandelingen was de pijn weg.

Elsemieke

Burn Out

Al vele gesprekken had ik gevoerd met een psycholoog. Ik bleef moe. Via iemand ben ik op APS therapie geattendeerd.  Na 6 behandelingen was ik weer degene die ik wilde zijn.

Rene

Rugpijn

Door mijn werkzaamheden ontstaat er af een toe een blokkade in de onderrug. Door APS therapie ben ik stukken fitter geworden en is de rugpijn na 1 behandeling al weer weg.

Karin

Hielspoor

Vooraf werd al gezegd dat het een lastig te behandelen ontsteking was.  Het heeft even geduurd maar de ontsteking is verdwenen.

Willem