Home » Je gezondheid

Je Gezondheid

Als geen ander weten wij hoe belangrijk je gezondheid is. Immers dagelijks zien we in onze praktijk de voorbeelden en is er onze eigen persoonlijke ervaring.  Meestal komen mensen bij ons wanneer ze klachten ervaren.  Dat is ook heel erg begrijpelijk.

Echter je kunt ook proberen om klachten te voorkomen.  En dat voorkomen dat is iets waar wij ons mede op richten.  Hoe?

  • door je voedingspatroon met je door te nemen
  • door adviezen te geven in eerlijke en gezonde voeding
  • door te meten of en waar eventueel aanvullingen nodig zijn
  • door de wijze waarop je ademhaling verloopt te meten, te visualisere en zorg dragen voor verbetering 
  • door je adviezen te geven in hoe je om gaat met pijn en/of vermoeidheid
  • door psycho educatie te geven over stress
  • door je bewust te maken hoe je leeft

 

 

 

Preventief gezondheidstraject

Als het gaat om je gezondheid hebben we je het nodige te bieden. 

 

Gerda van Bruggen is voedseldeskundige, werkt als orthomoleculair coach en is momenteel studerende voor een coachopleiding epigenetica en voedsel.  Zij kan vanuit haar vakgebied je adviseren en ondersteunen wanneer het gaat om je gezondheid en voedsel.

 

Meindert Telkamp is psychosociaal therapeut. Hij weet je veel te vertellen over ademhaling, spanning / stress. Hoe stresshormonen zorgen voor allerlei klachten. Maar ook hoe stress zorgt voor inname van  bepaalde voedingsstoffen. Over die onbewust verlopende processen en vooral hoe je kunt dit veranderen.

 

Meer informatie over ons programma? 

Bel ons gerust of stuur ons een bericht.

 

 

 

Er komt een tsunami van ziekten op ons af

Althans dat beweert de hoogleraar endocrinologie aan het UMC Hanno Pijl. Hij benoemt dat voedsel  en onze leefstijl daarin een hele grote rol spelen. We zijn ons niet bewust van wat we eten.  Dat bepaalde stoffen in voedsel ons ziek maken.  We zijn ons niet bewust in hoe we leven.  We rennen, hollen en bevinden ons vaak in de mallemolen van het leven. We maken stress!  We vergeten echter vaak 1 ding en dat is gezond leven. Kortom we putten ons uit en worden ziek. En dat proces verloopt hoe spijtig meestal onbewust.