Stress

De foto hiernaast kun je als confronterend zien. Dit is niet hoe jij je voelt. Nee, als je alle dagen kampt met uitputting door Stress dan is dit zeker niet hoe jij je voelt. Stress put uit nietwaar. Kost veel energie. Geestelijk en lichamelijk ben je moe. Trek je het niet meer.  En dat merk jij niet alleen.  Je partner, kinderen, ouder(s) .....

Als je start met APS therapie dan neemt de energie in je lichaam toe. Op kort termijn komt er meer energie beschikbaar. En dat ga je merken:

- je kunt meer helder denken

- je kunt je beter concentreren

- het zwaar gevoel in je hoofd en lichaam neemt af

- gevoelens van somberheid nemen af

 

Los van bovengenoemde komt er meer energie vrij. En daardoor herstel je sneller. Vele keren sneller dan alleen in het voeren van gesprekken bij een psycholoog. Wij durven rustig stellen dat door behandeling met APS therapie er veel tijd en geld kan worden bespaart. Omdat je lichaam in korte tijd wordt gestimuleerd tot herstel. En dat is winst voor je gezondheid.

Naast behandeling met APS therapie werken we met natuurlijke complexen. In combinatie met APS therapie is dit goud. Waarom? Omdat deze complexen weer heel goed inwerken op de chemie in je lichaam die door behandeling met  APS therapie wordt beïnvloed.

 

Sneller herstel.

Kamp je met stress gerelateerde klachten. Heb je een Burn-Out?  Ben je overspannen?  Ervaar dan onze benadering en behandeling.  Je herstelt stukken sneller. Wellicht dat het een idee is om er eens met je bedrijfsarts of werkgever over te spreken?  Vraag  onze info folder over APS therapie aan en laat haar of hem dit lezen.  Naast genoemde bieden we psychosociale ondersteuning aan.  Kortom we hebben het nodige te bieden als het gaat om jouw herstel.

 

 

Meer informatie?

Bel ons gerust of stuur een bericht.